2018. április 23., hétfő

Új élet

ma zenés tornával kezdtem, bár nem magát a napot, mert már fél 6-kor fönn voltam, játszottam a rejtvényoldalon, majd kiindultam Gazdagrétre. (Tán az új vérnyomásgyógyszer hatására, már tíz órakor leragad a szemem, ágyba is bújok, ki is alszom magam a többszöri kimenetel ellenére is.)
                      A torna meglehetősen jó volt, bár elsőre nekem túl sok volt a lábmunka, menetelés, állás stb. de aztán voltak olyanok, amilyeneket nekem elsősorban kell, váll, nyak, hát stb. Hát nem véletlen, hogy sportoló vezette, tudja, mi kell, és ő se mai csirke, nagyjából egykorúak vagyunk. 
                      Délután csemegézek, masszázsra megyek Ádámkámhoz, bár a múlt hétfőn Niki is meglehetősen jó volt. Viszont eléggé megemelték az árat, 1800-ról mindjárt 2500 lett. Ha azt nézzük, hogy régebben is ennyit fizettem félóráért maszek alapon, az árnál vagyok. A kórházban ugyan csak 5 percig tartott egy masszázs, de azért az is jól felfrissített, aztán ha elmúlnak a pöttyeim, elmegyek megint a reumára, Filoména is kiír majd tán megint egy sorozatot, akkor megint olcsó lesz. Azért nem ingyenes, mert semmi nem az, főleg ha mi betegek hozzászoktattuk a gyógymasszőröket...:-)
                       Ez a laptop billentyűzet lehelletre is magától indul akárhová, nagyon figyelnem kell, úgyhogy a vakírástól búcsút mondhatok. Amúgy számítógépügyeimet is intézni kellene, ha nincs tévém, sőt a telefont se kötötték be eddig, minek fizetek 6 ezret. Ehhez viszont el kell vinnem egy megfelelő normális üzletbe a laptopot, hogy rootert és wifit vegyek bele. Akkor lemondom az előfizetést is. Holnap kéne megoldani. Mondjuk az lenne a legkényelmesebb, hogy leviszem Siófokra és megkérem az unokaöcsémet, aki egy informatikus fenomén, na de nem biztos, hogy rá is fog érni, hogy nekem bevásárolja és beszerelje ezeket. 

2 megjegyzés:

Holdgyöngy írta...

Masszőrök elvárják, egyszer megjártam, nem tudtam erről, később, a sorozat végén világosított fel a kolléganőm, ha bemegyek le kell tenni ami jár. Én nem tette, úgy is kezeltek.

Isabel írta...

hát amíg 1900 volt, mindig ott hagytam a kétezret, de mosthogy olyan hevenyészve masszírt, meg kell gondolnom. Mivel már megvan a 60 +-os kártyám, ami kb. 200 szolgáltatásra-vásárlásra jó, masszázst is találtam. Megnézem ezt is itt, hátha olcsóbb.