2018. február 3., szombat

Barcelona, Gaudí-özön

Mióta nincs tévém, végignézegetem régi cd-imet, és ezt találtam. A lányom és a barátnője voltak Barcelonában több mint tíz éve. Mikor hazajött, eszméletlen mennyiségű videót és fotót vetített-mutatott, egy teljes délután ráment. Utána lelkesen megígérte, hogy anyu, téged is elviszlek jövőre! azóta is visz... de most elhatároztam, hogy ha kicsit jobban leszek, el fogok menni. 
Sajnos, nagyon sok volt a kép, ráadásul konkrétan az épületek nevét sem igen tudom, ő se tudta. Lapozgassatok csak, eltart egy ideig! még átnézem és irtom, ami kétszer szerepel, de elképzelhető, hogy nem mindig sikerül majd. Javaslat: az első képre erős kattintásokkal rámenni, akkor leadja nagyban, közelebbről, majd az alsó sávon megjelenő pici képekre kattintva adja a következőt.
5 megjegyzés:

Holdgyöngy írta...

Szépséges és míves amit mutattál, élmény lehetett ott megnézni. (Még így is.I

Isabel írta...

Hát én nagyon beleszerettem, azóta se tudom kiverni a fejemből, de nem volt kivel elmennem. Bár spanyolul tanultam annak idején három évig, mivel nem használtam, már alig tudok valamit, és ez vonatkozik az olaszra és az angolra is, mert azokat is tanultam, elboldogulnék, ha még fele annyi mindenre emlékeznék. Majd keresgélek utazási irodáknál, hátha indítanak párnapos utat. Na és repülőn sem voltam életemben, ezt is még ki kéne pótolni.

Holdgyöngy írta...

Apám pilóta volt, én sosem repültem... még.

Névtelen írta...

A Caminót járva sok helyen láttam Gaudi tervezte épületet.Végállomásként,mert Barcelonából repültem haza,ott állt előttem a Sagrada Família.Illetve egy tér volt köztünk.Annyira fáradt voltam a hat hét gyaloglás után,hogy csak távolról fényképeztem,de nem tudott odacsalogatni az állványozott épülethez a látvány.Szép,de ennyi volt a megállapításom.A többi élmény az út folyamán felülmúlta Gaudit.

Névtelen írta...

Mennyi idő kell , hogy ennyi szépséges részletre felfigyeljünk. Élmény volt nézegetni ! Nem jártam ott és ha mennél szívesen lennék utitársad :-). (Alterego )