2016. június 5., vasárnap

Sikerélmény

Túl a kezdeti nehézségeken, meg a múltkori 177 hibás dolgozatomon, tegnap végre sikerült hoznom a régi formámat. Az egyik rejtvényem, a szigetes totális lett, a másikban volt csak öt hibám. Ki tudta, hogy érdemes a képregénymunkásokat is tudni? Azért is óriási a szigetes százas megoldása, mert négyrészes, viszont az egyes részek helyét ki kellett szaszerolni. Először fél órát vacakoltam, de semmi nem jött össze, megcsináltam a másik rejtvényt, csak utána fogtam hozzá ismét ennek. Akkor meglódult az agyam, és kisvártatva kész is lettem. Mari most nagyon lógatta az orrát, 255 hibával adta be, ezzel utolsó előtti lett. Nem csodálom, a jó helyezése után most ezt kapta. Igazán nem kárörvendek, de muszáj néha lehozni a magas egekből, ahová általában fölhelyezi magát.
          Remélem, ez most az átlageredményemet is jelentősen fogja javítani. A következő verseny ugyan nem hoz pontokat, mert az másfajta, jövő vasárnap lesz a 11. kerületben.
          Más dolgok most nincsenek. Fénykezelésre járok mostanában az sztk-ba, rejtélyes pattanásaimnak köszönhetően ingyen szolárium. Nemigen segít, de valamit kell csinálni, amitől az ember úgy érzi, tett valamit önmagáért.
          Kicsit pipa voltam, Zalánkám hekkerkedett a gépen, a nevemben írt a fórumra. Mivel én oda már nem járok, eddig nem is vallotta be, de aztán mégis megmondta, furdalta a lelke. Igazán nincs jelentősége, hogy a hitelemet rontja ott, ahol amúgy sem fordulok elő. Mindenesetre résen leszek, ha átjön, nem fogom a géphez engedni.
          Unokáimról most nem írok, aranyosak még mindig, jön a nyár, Jázmint szeretném levinni egy napra a Balcsira. Igazából két nap kéne, hogy ott aludnánk Marinál, de nem tudom, engedik-e ezt a szülők. Merthogy ha csak egy napra megyünk, dél, mire leérünk, csak akkor fürödhetnénk és persze napozhatnánk, amikor a legnagyobb a sugárveszély. De ha maradhatnánk, akkor este mennénk le öt után csak, egészen napnyugtáig, amikor a leggyönyörűbb minden. Jó a terv, de ha nagyon belegondolok, ez is elég megterhelő lesz a számomra, mert imádok Jázminnal lenni (persze Danival is), de néhány óra után már érzem, hogy elég. Neki még nem mondtam, csak az anyjának, így ha mégse lesz belőle semmi, legalább nem emlegeti fel a gyerek. Azért lenne jó még a nyáron, mert ősszel iskola, közben betölti a 6. évet, tehát ősztől kell majd neki jegy. Nem is tudom, mit csináljak.

Nincsenek megjegyzések: