2015. szeptember 17., csütörtök

Bosszankodások és örömök

Hétfőn begorombultam, elrohantam új pc-t venni, mert a régi újabban többször is szórakozott. Csakhogy ezzel az újjal még elég sok a gondom. Egyrészt átvert az eladó, pontosabban nem tájékoztatott, hogy telepíteni kell az Office-t, azt mondta, hogy telepíteni kell a Windowst, ami viszont úgy tűnik, hogy működik, csak máshogyan illetve hiányosan. Internetszolgáltatónak megkaptam az Explorert, amit már máskor se fogadott el több webhely. Nincs menüsávom, tehát nehézkes lesz akár egy Könyvjelzőt csinálni - és még ezer más kellemetlenség is.
Persze örömök is vannak, elmentem a húgommal kirándulni. Dinnyésen mégse néztük meg azt a várparkot, viszont sétáltunk a falu utcáin és szedtünk némi diót, hála a nagy szélnek, ami leverte őket. Később átmentünk Velencére és a tóparton ücsörögtünk több órát, ami nagy élvezet volt.
Ma a rejtvényjátékon bosszankodom, mert a rendszer elrontotta a küldetést, lehet, hogy ez is az új gép használata miatt van?
Ma, ahelyett, hogy itthon bosszankodom a gép miatt, valóra váltom tervemet, az utolsó szép időben elmegyek kirándulni. No nem messzire, mindenesetre valami víz mellé. Olvasok, fejtek, utóbbit célzatosan gyakorlásképpen, hiszen jövő hétvégén verseny Szabadszálláson.

Nincsenek megjegyzések: