2015. március 19., csütörtök

Megint nem működik a rejtvényoldal

Másodszor fordul elő, hogy nincs kapcsolódás a rejtvényoldalhoz. Nem mintha nem lenne más dolgom, rengeteg van, de azokhoz most nincs kedvem. Selejtezni is kéne annak ellenére, hogy már szinte alig van mit kidobnom. De mielőtt bedobnám a papírszelektívbe, nekiálltam egy hatalmas dossziénak, amiben minimum ötszáz oldal van, 2002-től  írtam az álmaimat. Sokat tanultam ezekből. Ha tudnám, mennyi ideig kell várnom, hogy bemehessek rejtvényezni, mondjuk lenne egy hét, nekiállnék és csinálnék erről egy zárt blogot. Azért zárt, mert nem valószínű, hogy bárkit is érdekelnének az álmaim, és ne is érdekeljen senkit, hiszen zárva tartanám. Jók ezek a zárt blogok, tavaly így mentettem meg verseim és életrajzom nagy részét, miután a winchesteremet legyalulták. 
                Aztán nekiálltam mosni, ami szintén aktuális volt. Ezzel az új mosógéppel kevésbé boldogulok, annyira rossz a magyar fordítás. Volt úgy, hogy hidegvízzel mosta végig, pontosabban inkább csak öblítette a belérakott cuccot, igaz, egyik se volt nagyon mocskos, víztakarékosságból nem mostam át újra. Lehet, hogy most is így lesz, mert alig félóra telt el, talán még annyi sem az elindítás óta, s már centrifugál a dög. 
                 Na és ami még várat magára, valami egérméreg beszerzése. Tegnap ott futkározott az orrom előtt, és megint berohant a konyhai beépített szekrény mögé. Nem értem, ha már beépítenek egy szekrényt, miért hagynak egy egérnyi rést.
                 Ma vettem bérletszelvényt holnaptól, újra találkozó lesz, láthatom megint Jázmint meg Danit, no meg a lányaimat. 

Nincsenek megjegyzések: