2015. március 24., kedd

Egerem húsvétja

tegnap kinyitottam a kenyeresládát, amiben nem kenyeret tartok általában, inkább a csokikat, finomságokat szoktam ott tárolni. Most is már megvettem néhány csokinyulat és egy meglepetéstojást, betettem, erről is levan a gondom. Fogalmam nincs, hogyan nyithatta ki fürge és pimasz rágcsálóm, mert a láda hátsó falán lévő két lyukon elméletileg nem férhetett át. Alábbi munkát végezte egerem, akinek már három napja ott kínálja magát egy nagy falat mérgezett csali. Láthatóan nem vált be, a minőségi csokit jobban szereti.
Hogy témát váltsak, alábbi fotón látható kisunokám és miniunokám, ebben sokkal jobb gyönyörködni.

 

4 megjegyzés:

Holdgyöngy írta...

Küldöm hozzád az uramat, egész jól belejött az egérfogós vadászatba. Zsebi a macskákat nem engedi be a faházba, s a mocskos egerek vérszemet kaptak.

Névtelen írta...

Non-stop hipermarketben dolgoztam. Egy éjszaka ifjú apuka keresett mikulás csokit, mert egérrágta mikulást nem rakhattak ki csemetéjüknek. Úgy látszik az egerek is szeretik a csokit.

Isabel írta...

Holdgyöngy, azt hittem, végleg itt hagytál. Hozzád se tudtam bemenni, de ezt már sokszor írtam. Hiába, minél magasabb valaminek a fejlettségi szintje, annál rejtélyesebbek benne a hibák.
Az érdekes az egérügyben az, hogy ez egy nagy panelház. Még soha nem volt itt egér, svábbogarak meg hasonlók ellen van félévente irtás. Most is az volt a tippem, hogy valaki ezen a fertályon terráriumban tart egeret, és az jött fel a vizesblokk elég széles csatornáján.

Isabel írta...

Kár, hogy Névtelen - ráadásul nem is az előző Névtelen, ő nem dolgozik szupermarketben.
Mindenesetre, ahogy itt is írta valaki, jó, hogy nem húsvét reggelén nyitja ki az ember azt a helyet, ahova az ajándék csokikat eldugta.