2015. március 5., csütörtök

Egér és bomba

Tiszta dinnye vagyok. Épp most írom a húgomnak, hogy ha kíváncsi, mik történnek velem, olvassa el a blogomat, erre a rendezésnél egy másik bejegyzés helyett (ami egyébként üres, csak a cím volt beírva) - kitörlöm. Képekkel együtt. 
Na akkor röviden. Az egér két hete kezdődött, először érzék- illetve látáscsalódásnak hittem, később kiderült, hogy van. Valamelyik lakás terráriumából szökhetett föl valamelyik járaton, szellőző vagy vizesblokk odvából. Mivel elkapni semmi remény (ha elkapnám, se ölném meg persze), csak attól tartok, valami szekrény mögött fog megdögleni, de még ki se lehet szedni. 
Bomba. Eddig nem bomba, de három napja valaki iderakott a háromlakásos emeletünkre egy nylonzsákot, benne egy árammal működő lábáztató-vakaró-energizáló képződményt. A harmadik nap végén behoztam, miután kiderült, hogy senki nem tud róla. Másnap viszont kivittem a szemétledobóba, mert mi van, ha bomba van benne. Igaz, nem ketyeg, de semmi nincs kizárva. 
Ennyit erről, amúgy csöndben folyik az élet, rengeteget fejtek, épp egyik nap csináltam meg az ezredik rejtvényemet. 
Közben bébicsőszködtem, aztán elvittem Jázmint egy játszótérre, éppen a névnapján. Nyakig sárosan hoztam haza, a körhinta mellett eltanyázott, de más baja nem történt. Szombaton lesz ismétlés, a másik lányommal visszük el - talán a Várba. Múltkor vasárnap vittük el az Olimpia játszótérre, voltunk ismét a Zikkuraton, majd a tujalabirintusban futkároztunk. Idetűzök néhány képet a múltkoriakról. Ahol a katona mellett villogunk, a parlament előtti őrségváltás után készült.Nincsenek megjegyzések: